Ανοιχτή Τέχνη – Αναλόγιο Φεστιβάλ!

Ανοιχτή Τέχνη – Αναλόγιο Φεστιβάλ!

 Συνεχίζοντας και επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της, η Ανοιχτή Τέχνη ανακοινώνει, με μεγάλη χαρά, την συνεργασία της με το διεθνούς εμβέλειας Αναλόγιο Φεστιβάλ, που διευθύνει η Σίσσυ Παπαθανασίου.
Πρόκειται για θεσμό αφιερωμένο στη σύγχρονη δραματική και σκηνική γραφή, ο οποίος ξεκίνησε το 2005 και αριθμεί 20 διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η συνεργασία μας ξεκίνησε ήδη με την επιλογή, από την Σίσσυ Παπαθανασίου, τεσσάρων σπουδαστριών μας από την περσινή και φετινή χρονιά του σεμιναρίου μας «Πολιτιστική Διαχείριση», με τον Αλέξανδρο Στάνα. Οι σπουδάστριές μας θα πλαισιώσουν το Αναλόγιο Φεστιβάλ που, επιπλέον, θα διοργανώσει, προ και μετά το Φεστιβάλ, σειρά εκδηλώσεων με εκπαιδευτικά θεατρικά σεμινάρια, διαλέξεις, εικαστικές δράσεις, παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους, performances  – στην Αθήνα και άλλες πόλεις.
Ημερομηνίες διεξαγωγής του φετινού Αναλόγιο Φεστιβάλ: 22-27 Σεπτεμβρίου 2017
Συγχαίρουμε τις σπουδάστριές μας: Ελένη Ανδριώτη, Μαγδαληνή Ζαγουράκη, Κατερίνα Νικάκη και Φραντζέσκα Φράγκου, και τους ευχόμαστε καλή συνεργασία με το Αναλόγιο Φεστιβάλ!